Residència geriàtrica a Manresa

Residència per la Tercera Edat a Manresa

residència tercera edat manresa

Tenir cura de la tercera edat, adaptada a cada persona, en una residència a Manresa que aposta per la proximitat.

Benvinguts a un espai càlid i acollidor, on la nostra gent gran rep l'atenció i l'afecte que necessiten, de la mà de professionals qualificats. A Valldaura tindràs la teva residència per gent gran a Manresa, la que té cura del teu ésser estimat, amb serveis integrals assistencials.

Al centre de Manresa

La nostra residència per la Tercera Edat a Manresa es troba al centre, molt ben comunicada amb transport públic.

residències tercera edat manresa

Atenció integral

Proporcionem el màxim benestar, amb serveis adaptats a les seves necessitats, personal mèdic i social, titulat, amb experiència i vocació.

Estades temporals i Centre de Dia

Ja sigui per una estada temporal per una convalescència, una assistència diürna al Centre de Dia o una estada permanent, a la nostra residència per la tercera edat a Manresa tindrà l'assistència completa i el tractament personalitzat que necessiti. Disposem de servei propi de metge i infermeria, fisioteràpia o psicologia, entre d'altres especialitats.

Centre privat i places subvencionades

La residència per a gent gran a Manresa també actua com a Centre de Dia. Podem assistir i cuidar les persones grans dependents en una estada diürna, amb personal especialitzat.

Per la residència assistida, disposem de 46 places, 24 d'elles subvencionades. Al Centre de Dia, tenim 14 places, 7 d'elles subvencionades.

Residència Geriàtrica Valldaura

  C/ del Cós 10
Manresa , 08241 , (BARCELONA)

  938 58 04 07

  938 72 22 23

Últimes notícies

Localització