Residència geriàtrica a Manresa

Atencions mèdiques per gent gran a Manresa

A la Residència Valldaura tenim un personal mèdic per cuidar de la nostra gent gran a Manresa.

A la nostra residència per gent gran a Manresa disposem de personal qualificat, titulat i amb experiència, encarregat d'oferir les millors atencions mèdiques per gent gran a Manresa .

L'equip mèdic de Residència Geriàtrica Valldaura està format per un metge i un diplomat d'infermeria. Quan el pacient arriba a la nostra residència geriàtrica a Manresa, l'equip realitza una valoració mèdica integral del seu estat de salut i informa els familiars, mitjançant una entrevista.

Un equip social i multidisciplinar per les atencions mèdiques de la gent gran a Manresa

atencions mèdiques manresaLA SEVA SALUT ENS IMPORTA

Realitzem el seguiment de patologies cròniques (hipertensió, diabetis, etc.) i atenem les demandes agudes. Es revisa, de forma periòdica la medicació del règim diabètic.

Amb l'objectiu de millorar el seu benestar de vida, mantenim un contacte fluid i eficaç amb altres nivells assistencials, com l'assistència primària, PADES i la medicina especialitzada.

El personal sanitari que forma la nostra residència per la tercera edat a Manresa té:Metge
Infermers
Psicòleg
Fisioterapeuta
Terapeuta ocupacional
Treballadora social

Si vols més informació, no dubtis a contactar amb la nostra residència per la tercera edat a Manresa. Estarem encantats d'explicar-te totes les atencions mèdiques per gent gran a Manresa que podem oferir-li.

Residència Geriàtrica Valldaura

  C/ del Cós 10
Manresa , 08241 , (BARCELONA)

  938 58 04 07

  938 72 22 23

Últimes notícies

Localització